NANROBOT arrangerte arrangementer for å styrke samholdet

Vi tror at å bygge teamsamhold kan forbedre virksomhetens effektivitet.Teamsamhold refererer til en gruppe individer som føler seg knyttet til hverandre og er drevet til å oppnå et felles mål.En stor del av teamsamholdet er å forbli samlet gjennom hele prosjektet og føle at du virkelig har bidratt til teamets suksess.I vårt selskap jobber vi som et team for å nå våre mål.De siste årene har vi tatt noen få skritt for å gjøre våre ansatte levende og inspirere til å bruke kunnskapen deres best mulig.
På denne måten organiserte vi en teambuilding-aktivitet fra 2. til 4. juni i Nanan for å styrke samholdet vårt.På disse 3 dagene har vi laget få oppgaver til glede.Vi ble delt inn i 3 lag.Den første dagen planla vi å bestige fjellet.Det var fint å gå dit, men på veien regnet det plutselig kraftig, men vi stoppet ikke i regnfall før vi nådde målet, vi fortsatte å fullføre det.Det var litt utfordrende å klatre opp dit men alle var villige og det var en spennende følelse.På kvelden lagde vi mat til laget vårt alene.
Dagen etter spilte vi baseball.På formiddagen øver vi individuelt i hvert lag og på ettermiddagen arrangerte vi en konkurranse mellom tre lag og konkurrerte mot hverandre.Det var en fantastisk konkurranse og bedre følelse for alle.På den siste dagen kjørte vi dragebåter, og med den morsomme oppgaven fullførte vi arrangementene våre.Det forårsaket latter og underholdning for oss alle.
Som et resultat fikk vi en enorm innvirkning på bedriftskultur og medarbeidertilfredshet.Vi prøvde å la dem tro at de ikke er fremmede for hverandre å jobbe på et sted.Å forstå hverandre vil gi trøst til enkeltpersoner som jobber som et team.Vi tror vi er virkelig ferdige med teambyggingsarrangementene.


Post time: Jul-28-2021